Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjeruje u promjene

Ksenija Marinković: Smak svijeta s djecom čekam na Eiffelovu tornju

Ksenija Marinković
PIXSELL
21.12.2012.
u 08:00

Glumica sa sinom Kostom i kćeri Koranom boravi u Parizu. Današnje jutro provest će na pariškoj znamenitosti

Ne boji se glumica Ksenija Marinković (46) današnjeg smaka svijeta. Štoviše, 21. prosinca jedva je čekala jer ga sa sinom Kostom Kaiom i kćeri Koranom provodi na Eiffelovu tornju.

– Ne vjerujem u kraj, vjerujem u promjene koje se već neko vrijeme događaju. Očekujem da će se danas samo “poravnati” planeti – kaže Ksenija. U Parizu boravi sa ZeKaeM-om, a prvi je put u Grad Svjetlosti odvela i djecu. Glumica će ondje tijekom 11 dana izvesti osam predstava “S druge strane”. Trenutačno u matičnom kazalištu igra u njih čak deset, među kojima su i odlično gledane “Leda” i “Žena bez tijela” u kojoj glumi s bivšim mužem Kristijanom Ugrinom.

– S kazalištem sam se dogovorila da ću sad raditi više kako bih na proljeće mogla biti s djecom i pomoći im da školsku godinu uspješno završe – objašnjava glumica. U siječnju počinje snimati i film Zrinka Ogreste u kojem je dobila ulogu psihijatrice. Već se priprema pa je obavila nekoliko sastanaka sa psihijatrima i njihov posao smatra vrlo uzbudljivim. Do početka snimanja planira skinuti pet kilograma koje je dobila otkako je pomoću čaja za mršavljenje, čije je zaštitno lice, smršavjela 15 kilograma.

– Uz čaj, nisam jela poslije 17 sati i puno sam hodala. Poslije Nove godine vraćam se tom režimu, sad imam puno posla pa ga ne mogu pratiti – otkriva.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Svećenik
Svećenik
10:53 21.12.2012.

još 3000 litara čaja i ko bok

Avatar krumpirsky
krumpirsky
13:22 21.12.2012.

i sad nek neko veli da su glumci siromašni , kako je to potplaćen posao ajooojjjjj sapunice i kazališta očigledno dobro plaćaju

Avatar Robertissimo
Robertissimo
11:09 21.12.2012.

Ksenija je predivna glumica bez obzira imala 50 ili 150 kila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije