Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cro-a-porter

Krvavo koljeno Matije Vuice za kraj pehova na modnoj pisti

cro a porter (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/13
23.03.2012.
u 18:30

Nova Matijina kolekcija puna je haljina koje skidaju, a ne odijevaju i kao takva će biti doslovno razgrabljena među našim poznatim damama koje i tako vole seksepil na Matijin način. U modnom smislu najzanimljivija je njena igra čipkom.

Ono što je trebao biti trijumf mode za Matiju Vuica pretvorilo se u situaciju “peh na peh”. Ne samo da je gadno pala na defileu svoje revije nego je i u njenoj pripremi napravila nekoliko pogrešnih koraka.

Lonac i vjenčanica

Naime, vrhunac revije trebao je biti izlazak Kristine Šalinović u raskošnoj vjenčanici. No ona je izašla tek nakon što su manekenke odradile defile i “posložile” se pred kamerama i fotoaparatima. Samim tim vjenčanica nije bila u prvom planu, a s “loncem” na glavi teško je bilo i prepoznati našu slavnu manekenku.

Inače, nova Matijina kolekcija puna je haljina koje skidaju, a ne odijevaju i kao takva će biti doslovno razgrabljena među našim poznatim damama koje i tako vole seksepil na Matijin način. U modnom smislu najzanimljivija je njena igra čipkom, s kojom je uspjela postići da uzorak u pastelnim bojama izgleda kao tetovaža na tijelu modela.

Od druge večeri Cro-a-Portera, koja je održana u West Gateu, svakako treba izdvojiti i novu kolekciju Image Haddada s mnogo ženstvenih modela i obiljem cvjetnog uzorka.

U svađi s proporcijama

Na žalost, i ova je revija djelomično ostala u sjeni lošeg stajlinga jer su predimenzionirane cvjetne ogrlice na vratovima žena izgledale baš kao Schanzovi ovratnici. Vidjeli smo i kolekciju Sonje Lamut. Tu je riječ o modelima koji kao da su posvađani sa svim proporcijama ženskog tijela te konačnom dojmu koji promatrača tjera da od Hrvatskog sabora zatraži (ili izmoli) zakon o zabrani upotrebe volana.

Podjednako upitna bila je i kolekcija JetLeg Jasmine Arnautović i Maje Virgej. U ženskom dijelu kolekcije neki su dijelovi bili savršeno jeftini (ručka od cekera umjesto šešira?!), dok smo s druge strane na dečkima vidjeli dobre ogrtače. Sudeći po oduševljenom pljesku iz publike, Anamarija Asanović ne treba se brinuti zbog potražnje i prodaje svojih modela. Bilo bi stoga dobro da se ova mlada kreatorica konačno posveti kreiranju ako stvarno ne misli da je suknja na preklop modni izazov.

Kobni izlazak na defile revije

Matija Vuica je na defile svoje revije izašla nakon Kristine Šalinović u raskošnoj vjenčanici. Na nesreću, pala je na samom početku piste. Hrabro se izula i još hrabrije bosa ušla među manekenke u visokim potpeticama. Krvavo koljeno pokazala je kasnije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije