Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Krvavi žuljevi i upala mišića samo su početak nove sezone showa

Lana i Damir
Dario Njavro/HTV
29.10.2011.
u 08:00

Lana Banely osjeća pozitivnu tremu uoči showa, Tatjana Jurić strahuje za svoju bolesnu kralježnicu, a Marko Tolja želi se prvo zabaviti, a tek onda naučiti plesati

Nova, šesta sezona “Plesa sa zvijezdama” starta večeras na HTV-u, a s njom i sasvim nove zvijezde koje svoje mikrofone, kazališne daske i pera mijenjaju plesnim cipelicama. A kako se zvijezde osjećaju netom prije početka showa, imaju li žuljeve i što očekuju, provjerili smo u taboru Tatjane Jurić, Lane Banely i Marka Tolje.

Pozitivna trema

– Imam tremu jer znam da nisam na svom terenu. Nikada ni u šali nisam pomišljala da ću se naći na plesnom podiju, tako da je ovo pomalo i ludost. Prihvatila sam ovaj izazov, a nemam pojma o plesu – iskreno priznaje Tatjana, otkrivajući kako je njen učitelj Robert Schubert zasad zadovoljan napretkom. Ni Lana Banely nije skrivala da ima tremu, ali onu pozitivnu koja je svakako dobrodošla.

– Zadovoljna sam sobom, premda moj trener Damir Horvatinčić samo diplomatski šuti. Najvažnije mi je da se super zabavim i ne opterećujem se dokle ćemo dogurati. Važno mi je da dam svoj maksimum, a ostalo je manje bitno – kaže 26-godišnja voditeljica sportskih vijesti.

Simpatični Riječanin, Marko Tolja dosad je u showu “Zvijezde pjevaju” bio učitelj, a zamjena uloga uopće mu ne pada teško. Dapače, svoju partnericu Anu Herceg često tjera da dodatno vježbaju.

– Ja sam domaći na HTV-u pa tremu uopće nemam. Sve ovo gledam kao zabavu, a bit će odlično ako još naučim i plesati – kaže Marko, koji se dobro snašao s engleskim valcerom, ali su mu zato latinski plesovi mnogo veći zalogaj.

Krvavi žuljevi

A da naporni treninzi imaju posljedice i sam se uvjerio. Krvavi žuljevi i upale mišića postali su mu svakodnevica, a Tatjana najviše strahuje zbog kralježnice s kojom inače ima problema. Ni Marko, kao ni Lana i Tatjana, na show ne gledaju natjecateljski.

– Možda zvuči kao da lažem, ali doista nemam imperativ pobjede. Smatrat ću da sam postigla uspjeh ako bilo koga pred malim ekranom potaknem da se bavi plesom – priznaje Tatjana. Natjecatelji se dosad nisu susretali na probama pa ne znaju plesne sposobnosti ostalih kandidata, ali Marko je dobio dojavu.

– Anin brat Marko trenira Martinu Tomčić i otkrio nam je kako se izvrsno snalazi na plesnom podiju – kazao je pjevač.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jamanuša
00:41 30.10.2011.

Jadni narode tko ti je zvijezda--što su onda dangube ili paraziti umišljeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije