Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLNA STOPALA

Kristen Stewart trpi jake bolove zbog premijere “Pomrčine”

kristen
Pixsell
28.06.2010.
u 12:58

– Osjećam da su moja stopala stvarno bijesna na mene jer stalno nosim visoke potpetice – kaže 20-godišnja glumica koja osim filma “Pomrčina” promovira i dramu “Welcome to the Rileys” u kojoj glumi maloljetnu prostitutku.

Kako u isto vrijeme promovira dva filma, mlada glumica Kristen Stewart požalila se da njezina stopala najviše pate zbog čestog hodanja po crvenom tepihu.

– Osjećam da su moja stopala stvarno bijesna na mene jer stalno nosim visoke potpetice. To mi je najveći problem u posljednje vrijeme – kaže 20-godišnja glumica koja osim filma “Pomrčina”, trećeg nastavka Sumrak sage, promovira i dramu “Welcome to the Rileys” u kojoj glumi maloljetnu prostitutku. Dosad najzahtjevnija uloga bila joj je ujedno i emocionalno najteže iskustvo u životu.

– Nikada u životu nisam morala ići niže nego u tom filmu – kaže Kristen koja se ne zamara stalnim zlobnim komentarima kojima je obasipaju sa svih strana.

– Bella nije bila moja prva uloga. Ponosna sam na sebe i uopće me ne dira ako drugi ljudi nisu – ističe.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kemijska olovka
14:26 18.07.2010.

Srecom kad zavrsi ova SAGA vise ih nikad necemo vidjet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije