Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremna za prinovu?

Kristen Stewart i Robert Pattinson počeli razmišljati o djeci

kristen
Pixsell
06.11.2012.
u 11:25

Dvoje glumaca filma Sumrak saga: Praskozorje 2 uživjeli su se u roditeljsku ulogu koju imaju u kino hitu pa će se, tvrde, uskoro baciti i na stvaranje vlastitih nasljednika

Glumica Kristen Stewart, glavna junakinja filma "Sumrak Saga: Praskozorje 2" koji sljedećeg tjedna dolazi u hrvatska kina, izjavila je da su joj se nakon što je snimila scene u kojima ona i njezin izabranik dobiju kćer Renesmee probudili majčinski instikti. 

Čuvši tu njezinu izjavu, Robert Pattinson, njezin partner u filmu i životu, potpuno se raznježio.

– Obožavam raditi s djecom, posebno s bebama. Što se mene tiče, imao bih ih u svakoj sceni filma i u svakom danu svojeg života. Djeca su divna! – kazao je 26-godišnjak.

– Djeca su zaista čudesna, jedva čekam naći se i u toj životnoj ulozi, samo mislim da ću ipak još malo pričekati – kazala je 22-godišnja glumica. Zbog osjećaja koji su se probudili u njoj u ulozi Belle Swan, novopečene vampirice i majke, posebno je uživala.

– Mislim da sam stvorena za majku. Neki ljudi to imaju u sebi, neki to nikad ne osjete – govori Kristen.

 

 

 

 

 

Komentara 1

KA
karambita
15:44 06.11.2012.

pa kog zaboli ona stvar sta oni planiraju....pa kakove su ovo sapunice u vecernjaku.boze sacuvaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije