Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pattinson depresivan

Kristen Stewart ponovno uhvaćena s ljubavnikom?

kristen
Pixsell
24.04.2013.
u 14:21

Glumica je večerala s prijateljima, a onda je ušla u automobil kakav vozi njezin bivši ljubavik. Pattinson nije bio u gradu.

Robert Pattinson i Kristen Stewart pomirili su se nedavno nakon prekida zbog njezine nevjere. Da podsjetimo, glumica je svog dečka prevarila s redateljem Rupertom Sandersom, kojeg je upoznala na snimanju filma "Snjeguljica i lovac".

Iako se vratila Pattinsonu, čini se da mlada glumica nije do kraja krenula dalje. Naime, nakon što je glumac otputovao u New York, ona je navodno viđena s bivšim ljubavnikom, a fotografije nje i čovjeka koji iznimno podsjeća na Sandersa, obišle su svjetske medije. Budući da je Pattinson djelovao jako zabrinuto dok je napuštao zračnu luku, čini se da Kristen čeka poprilično ozbiljan razgovor, piše Daily Mail.

Naime, Kristen je nedavno viđena na večeri u meksičkom restoranu u društvu prijatelja. Nakon večere s prijateljima, ispred restorana dočekao ju je automobil kakav vozi fatalni redatelj. Kristen je ušla u automobil, a paparazzi su zabilježili nesretni trenutak i muškarca koji podsjeća na njezinog bivšeg ljubavnika.

Nakon afere koja je prošle godine šokirala svijet showbizznisa, Robert i Kristen uspjeli su spasiti vezu te ona ponovno uživa u romantičnim iznenađenjima i ljubavi svog zgodnog dečka. S druge strane, Sandersov brak je propao. Liberty Ross zatražila je razvod višegodišnjeg braka u kojem su dobili i dvoje djece. Hoće li za Pattinsona ovo biti kap koja je prelila čašu, pokazat će vrijeme.

>>Robert Pattinson prešao je preko nevjere i opet je s Kristen Stewart

>>Liberty Ross predala zahtjev za razvod od Ruperta Sandersa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije