Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova emisija

Kreće hrvatska inačica američkog “The Daily Showa”

'SPECIJAL EKRAN 03.12.2012., Zagreb - Stand-up komicar i voditelj Ivan Saric. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Foto: 'Jurica Galoic/PIXSELL'
1/3
20.04.2013.
u 11:00

Ivan Šarić nije dobio posao kod Jona Stewarta, ali će mu konkurirati satiričnim showom na MAXtv-u Kreće hrvatska inačica američkog "The Daily Showa"

Od američkog voditelja Jona Stewarta još nije dobio odgovor želi li ga zaposliti kao svog asistenta, ali video zamolba za posao u emisiji \"The Daily Show\" čija je brojka pregleda na YouTubeu prešla pola milijuna, poduzetnom Ivanu Šariću otvorila je neka druga vrata. Stand-up komičar vodit će satirični show \"News Bar TEVE\" koji ćemo ovaj vikend moći pogledati na MAXtv-u. Svaki dan u tjednu bit će prikazan jedan skeč, a emisija će se u cijelosti emitirati petkom. Osmišljena je kao humoristična kronika bez cenzure aktualnih događaja u zemlji i svijetu. Preciznije, bit će to hrvatska verzija \"The Daily Showa\".

– U prvoj emisiji bit će govora o Sjevernoj Koreji, prosvjedima protiv ćirilice, izborima za Europarlament i nadolazećim lokalnim izborima... Imat ćemo lažne reportere koji će se javljati s lažnih terena.

Cilj je emisiju dovesti do stupnja da kad netko u Saboru izvali glupost ili floskulu, drugi saborski zastupnik kaže \"ovo će sigurno završiti na News Baru\" – najavljuje Šarić koji će se u showu zvati Branimir Hegel. Ime je dobio po najvećim uzorima satiričnog portala News Bar, u suradnji s kojim je emisija i nastala, Branimiru Biliću i Georgu Wilhelmu Friedrichu Hegelu. Ivan ne skriva apetite da show jednog dana dospije na nacionalnu televiziju, a isto tako nepopustljivo i dalje čeka odgovor Jona Stewarta.

– Bilo bi lijepo dobiti bilo kakav odgovor. Ako ga ne pošalje, bit će to kao kad shvatiš da je cura tvojih snova malo glupa – kroz smijeh govori Šarić uvjeren da ga njegov idol neće lako zaboraviti.

– Sigurno će ga neki novinar u budućnosti pitati \"a što je bilo s onim dečkom iz Hrvatske koji je tražio posao kod vas?\" – uvjeren je komičar.

\"News Bar TEVE\" bez cenzure će komentirati aktualne događaje u zemlji i svijetu

\"Siguran sam da će Stewarta neki novinar pitati: što je bilo s onim dečkom iz Hrvatske?\"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije