Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi hit

Klapa Rišpet snimila spot za pjesmu "Kad je pošla ća"

klapa rišpet (1)
Foto: jure Ravlić
1/6
12.09.2012.
u 14:55

Za potrebe snimanja spota klapa Rišpet otisnula se na putovanje jedrenjakom i zaplovila Jadranom u potrazi za beskrajnom ljepotom.

Nakon glazbenih spotova za posljednje hitove "Sunce mi od tebe dolazi", koji je klapa Rišpet snimila s legendom hrvatske glazbe Matom Mišom Kovačem, i pjesmu "Lumin", u kojem je gostovala zanosna Ana Sasso, klapa Rišpet u utorak je u okolici Splita snimila spot za novu pjesmu "Kad je pošla ća".

Kao i u u prethodna dva spota redateljska palica povjerena je vrsnom redatelju Željku Petrešu koji je baš svaki put najzornije uspio prikazati istinsku emociju klapskog pjevanja.

I ova pjesma priča ljubavnu priču i odlazi tragom mora, sunca i autentičnih dalmatinskih prizora. Za potrebe snimanja spota klapa Rišpet otisnula se na putovanje jedrenjakom i zaplovila pučinom u potrazi za beskrajnom ljepotom.

Klapu Rišpet čine: Pero Kozomara (skladatelj i producent), vokal grupe Tuti Fruti Ivo Amulić (solist), Frane Jukić (prvi tenor), prof. Jure Šaban Stanić (drugi tenor i voditelj klape), Damir Burić (bariton), Jure Bralić (bas) i Igor Visković (bas).

Premijera spota očekuje se za desetak dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije