Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadovoljna starleta

Kim Kardashian želi operacijom podići svoje bujne grudi

kim
Pixsell
07.07.2012.
u 18:00

- Sigurna sam da ću nakon što rodim jednog dana morati podići grudi. Nemam ništa protiv plastičnih operacija. Moja majka je radila korekcije na licu i ja sam je nagovarala da to napravi.

Najslavnija američka starleta Kim Kardashian priznala je da u budućnosti planira otići pod nož kako bi podigla grudi.

- Sigurna sam da ću nakon što rodim jednog dana morati podići grudi. Nemam ništa protiv plastičnih operacija. Moja majka je radila korekcije na licu i ja sam je nagovarala da to napravi. Ipak, za sada ne bih ništa na sebi mijenjala i smiješno mi je kako ljudi tvrde da sam operirala nos, obraze i usne. To nije istina - kaže Kim koja voli svoje obline, ali tvrdi da mora jako paziti na prehranu kako ne bi izgledala debelo.

- Mijenjam način prehrane, a to nije lagani proces jer obožavam jesti - iskrena je zvijezda reality showa \"Kardashians\".

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

LE
leo1807
19:41 07.07.2012.

mljac,mljac,mljac,njami predivna žena

RT
Rollo Tomasi
08:28 08.07.2012.

Prvi znak nadolezeće propasti svijeta je taj kaj svaki bedak zna za Kim Kardashian, a nitko ne zna s čim se ona bavi i zašto zna za nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije