Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčanje snova

Kim Kardashian udala se za Krisa Humhriesa pred 440 gostiju

kim kardashian
pixsell
21.08.2011.
u 14:08

Mladenka je nosila vjenčanicu dizajnerice Vere Vang, a još se dva puta presvukla tijekom večeri, među gostima su bili i Eva Longoria, Avril Lavigne, Serena Williams,...

Kim Kardashian (30) udala se u subotu za Krisa Humhriesa (26).

Par se zaručio u ožujku nakon kratke veze od samo šest mjeseci, a sada je uslijedilo i tajnovito vjenčanje u Montecitu u Kaliforniji na kojem je prisustvovalo 440 gostiju.
Među okupljenima bilo je naravno puno poznatih među kojima i  Demi Lovato, Babyface, dizajnerica Vera Wang, Mario Lopez, glumica Eva Longoria i Eduardo Cruz, Ryan Seacrest i Julianne Hough, Melanie Brown, tenisačica Serena Williams, Kathie Lee Gifford, Brittny Gastineau, Greta Van Susteren, Jillian Barberie, pjevačica Avril Lavigne, glumica Lindsay Lohan...

Mladu je do oltara dopratio očuh Bruce Jenner, a imala je dugačku usku u struku pripijenu vjenčanicu dizajnerice Vere Wang i cipele Guiseppea Zanottija, a par je razmjenio prstenje koje je dizajnirala Lorraine Schwartz.

Mladenkine sestre Kourtney (32) i Khloe (27) bile su joj i vjenčane kume, a mali nosač prstenja bio je Kourtneyjin 21-mjesečni sinčić Mason Disick.

Kim se tijekom večeri još dva puta presvukla, a obje haljine u bež boji koje su i dalje nalikovale vjenčanicama potpisuje također Vera Vang.

Svi gosti bili su odjeveni po dress codeu koji je odredila mladenka - u crno bijele kombinacije, a pravo na objavu fotografija kupio je magazin People.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije