Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završnica

Kiki Rahimovski pobjednik Farme i dobitnik 250.000 kuna

farma (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/10
19.06.2010.
u 00:29

Pobjednik je nagradu dobio u škrinjici u kojoj se nalazi 250 dukata. Svaki dukat vrijedi 1000 kuna.

Kristijan Kiki Rahimovski pobjednik je treće sezone reality showa Farma i dobitnik novčane nagrade od 250.000 kuna.. Tako su odlučili gledatelji koji su u završnoj emisiji dugoj čak četiri i pol sata birali između petero preostalih finalista.

Kiki je osvojio 58 posto glasova gledatelja, a odmah iza njega smjestio se Josip Ivančić sa 16 posto glasova manje.

- Sretan sam, ne mogu vjerovati da sam dogurao do finala, rekao je Kiki Rahimovski komentirajući svoj ulazak među pet najboljih dok još nije bio niti svjestan da će mu se uskoro u rukama naći glavna nagrada.

Osim Kikija i Josipa, u finalu su se za novčanu nagradu i pobjedničku titulu borili Ivo Amulić, Jelena Bosančić te Sabina Čedić koja je sa samo jedan posto glasova gledatelja bila i najlošije plasirana.

Pobjednik je nagradu dobio u škrinjici u kojoj se nalazi 250 dukata. Svaki dukat vrijedi 1000 kuna. Kiki je za vrijeme svo boravka na farmi uspio uštedjeti 19 dukata tako da je ponešto i uvećao vrijednost svoje nagrade.

Komentara 11

Avatar lida
lida
05:43 19.06.2010.

o Boze Dragi kako mi je drago,ma plakala sam od srece,Kiki svu srecu ti zelim tebi i obitelji.......zasluzio si

DU
Deleted user
08:20 19.06.2010.

Eto, malo sreće za napaćeni narod. Ja sam mislio da će za taj napor biti najmanje 1 mil. kuna. Što ti je recesija! No, neka se utješi, ljudi zarađuju puno manje za više rada! Što ti je pravda!

TP
tp768
13:56 20.06.2010.

Sto ga je magarac ugrizo sam je kriv ,gdje ces ici magarca dirati za nogu .Svidaju mi se njegova muzikalnost prema zivotinjama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije