Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se štitila

Kelly Osbourne pokazala svoja stravično pregorena leđa

Kelly Osbourne
Twitter
19.04.2013.
u 16:01

Kelly je pokazala na Twitteru svoja spržena leđa. Uspjela je sačuvati jedino dijelove tijela prekrivene minimalnim badićem.

Kelly Osbourne pokazala je na Twitteru kako to izgleda kada se izložite suncu bez ikakve zaštite. Kćerka Ozzyja Osbournea na toj je društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj pokazuje svoja \"spržena\" leđa.

- Da, znam što ćete reći. Reći ćete da sam izuzetno pametna kad sam se ovako sredila, napisala je Osbourne na Twitteru. Uspjela je sačuvati jedno dijelove tijela prekrivene minimalnim badićem.

>>Kelly Osbourne ne sluša liječnike, mora mirovati, a ona ipak radi

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije