Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi uspjeti

Kći Jima Carreyja natječe se u showu American Idol

jim carrey
pixsell
23.01.2012.
u 09:52

Jane Carrey trenutačno konobari, a žiriju je priznala da želi izaći iz očeve sjene i uspjeti bez njegove pomoći

Da jabuka ne pada daleko od stabla, pokazala je i 24-godišnja kći jedinica Jima Careyja koja je bez velikih problema svojim glasom oduševila žiri glazbenog showa American Idol.

Naime, Jane Carrey, koja trenutno konobari i ima dvogodišnjeg sina, prijavila se u show želeći konačno izaći iz očeve sjene i sama se izboriti za uspjeh. Slavni američki komičar bio je zadovoljan prvim nastupom svoje kćeri koja je uspjela izboriti prolazak u drugi krug natjecanja.

– Nije nimalo lako odrastati uz slavnog oca i sam uspjeti u istom poslu. Ovo je moj način da pronađem svoj put ispod sunca – objasnila je žiriju Jane svoje razloge zbog čega se odlučila prijaviti u show. Jim Carrey Jane je dobio u braku s konobaricom Melissom Womer s kojom je bio u braku sedam godina.

– Jane je divna cura, jako talentirana. Jedva čekam da pokaže svijetu ono što zna. Ovo će biti odlična godina – pohvalio se Carrey svom prijatelju.

Komentara 1

AR
ana.rimbaud
15:55 23.01.2012.

Nije neka naročita pjevačica... Ali dobro, ima još šanse poboljšati se. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije