Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVA MAJOLI

'Kći mi je jedina preokupacija, već uči engleski i španjolski'

'02.02.2010., Dom Sportova, Zagreb, Hrvatska - 1. kolo petog hrvatskog dvoranskog ATP turnira Zagreb Indoorsa. Mec izmedju Petra Jelenica i Ilije Bozoljca.Na fotografiji je Iva Majoli s kceri Mijom Ph
Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
1/3
10.02.2011.
u 23:00

– Još uvijek pristaje odjenuti ono što joj spremim, ali samo zato što nije jutarnji tip. Uopće ne sumnjam da će me za godinu-dvije izluđivati i govoriti "neću ovu suknjicu, daj mi onu" jer je tvrdoglava – kaže Iva

Briga o četverogodišnjoj kćeri Miji trenutačno je jedina i najslađa okupacija bivše tenisačice Ive Majoli.

Kavica draža od šopinga

– Sada je u fazi kad je sve zanima, jako je znatiželjna i ima stotine pitanja na koja ja uživam odgovarati – oduševljeno govori naša najbolja tenisačica o svojoj mezimici. Malena je krenula maminim stopama i već trenira tenis, no Iva joj ne želi ništa nametati.

– Ide na tenis, voli plesati pa smo je upisali i na ritmiku. Ide u engleski vrtić i uskoro će krenuti i na satove španjolskog. Jedino u što je želim gurati jest učenje jezika, o svemu ostalom neka sama odluči – ponosno kaže Iva. Svoju Miju opisuje kao pravog horoskopskog Škorpiona jer zna što hoće.

– Kada je riječ o odjeći, još uvijek pristaje odjenuti ono što joj spremim, ali samo zato što nije jutarnji tip. Voli se izležavati i gledati crtiće pa joj navučem štrample i haljinicu koja mi dođe pod ruku. Ali uopće ne sumnjam kako će me za godinu-dvije izluđivati i govoriti 'neću ovu suknjicu, daj mi onu' jer je tvrdoglava – kaže Iva. Naša najbolja tenisačica priznaje da se voli srediti za društvene događaje i izlaske, ali u šopingu baš ne uživa.

– Meni je već nakon sat vremena dosta šetnje po trgovinama i jedva čekam kad će netko iz mog društva predložiti da idemo na kavu – priznaje. Veće svote novca nije joj problem izdvojiti za cipele i torbe jer to najviše i iznosi, a odjeću visoke mode i ne kupuje.

– Da živim u Parizu, Londonu ili New Yorku, imala bih gdje nositi odjeću vrhunskih dizajnera, kod nas je to nemoguće – objašnjava Iva.

Valentinovo bez supruga

Blagdan zaljubljenih Iva neće provesti sa suprugom Stipom Marićem.

– Tjedan kad je Valentinovo idem u Garmisch-Partenkirchen bodriti Ivicu Kostelića pa ću se sa suprugom čuti samo telefonom – kaže Iva kojoj Valentinovo ne znači previše. Za veze i brakove koji žive samo na taj dan kaže da bi ih bilo bolje što prije prekinuti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije