Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kraljevi

Kažu da ne znaju glumiti, ali na konju su zato kao doma

Hrvatski kraljevi (1)
Foto: HTV
1/5
29.10.2011.
u 16:00

Vladare glume naturščici: Tomislav je novinar, Zvonimir kaskader, Borna student, Trpimir bivši pukovnik, Branimir časnik, Ljudevit trener jahanja, a Domagoj je autor serijala

Uživao sam raditi ovaj serijal. Na setu sam cijelo vrijeme imao svoju svitu i svi su me zvali: “Kralju”, kaže Vjeran Mišurac (39). Ulogu u “Hrvatskim kraljevima” ponudio mu je scenarist i redatelj igrano-dokumentarnog serijala Božidar Domagoj Burić, kojeg Mišurac poznaje iz studentskih dana.

– Nagovarao me hvaleći moju kosu. Rekao mi je da sam idealan za to jer perika nikad ne leprša kao prava kosa, a ja sam mu odgovorio da neću biti bilo koji vladar. Pristao sam čim je rekao da ću biti Tomislav – smije se Mišurac. Neki će ga prepoznati iz emisije “Globalno sijelo”, gdje je godinama bio reporter, a neki i s koncerata. Pjevač je benda Zinedine Zidane te koautor hita “Pantagana”.

Zbog serijala morao je naučiti jahati, što ostatku “kraljeva” nije bio problem. Sinjanin Boško Vladović (52), koji igra kneza Trpimira, bivši je alkar, a Mirko Penić (47), koji je glumio kneza Branimira, predsjednik je sinjskog konjičkog kluba. Njihov sugrađanin Tihomir Ajduković (48), koji je u “Hrvatskim kraljevima” glumio kneza Ljudevita Posavskog, trener je jahanja. Bio je instruktor Josipu Tabaku, koji glumi Bornu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije