Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkačeni mladenci

Katy Perry i Russel Brand do oltara idu u lateksu dizajnera Lady Gage

katy perry
Reuters/Pixsell
22.06.2010.
u 13:16

Par je svadbenu odjeću naručio od Astuka Kuda koji je Lady Gagi dizajnirao crvenu redovničku odoru. Njihovi prijatelji nisu iznenađeni takvom idejom jer su oni kažu, poznati po svom uvrnutom humoru

Pjevačica Katy Perry odlučna je u namjeri da njeno vjenčanje sa Russellom Brandom na jesen nikako ne podlegne tradicionalnim običajima. Zato je od dizajnera pjevačice Lady Gage naručila kostime od lateksa u kojim će se ona i Russell prošetati do oltara.

- Russell i Katy imaju zbilja neobičan i pomalo uvrnut smisao za humor, uz to su veliki obožavatelji Lady Gage stoga me nije začudilo kad su mi iznijeli svoju ideju - ispričao je medijima prijatelj para. Atsuko Kudo koji je za Lady Gagu izradio crvenu redovničku haljinu rado je prihvatio izazov koji su mu postavili mladenci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije