Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O razvodu braka

Katy Perry otvoreno: Pitala sam se trebam li dalje živjeti?

Katy Perry
Reuters/PIXSELL
29.09.2013.
u 11:30

- Sve dokaze stavim u svoju glazbu. Svojim fanovima poručujem da samo slušaju moje pjesme, žele li znati pravu istinu - rekla je Perry.

Pjevačica Katy Perry u intervju za magazin Billboard svog dečka Johna Mayera nazvala genijem te se prisjetila da je nakon rastanka sa Russellom Brandom razmišljala \"treba li nastaviti živjeti\", piše Daily News.

Pjevačica će 22. listopada objaviti svoj treći studijski album \"Prism\". - On je genije i to se vidi po njegovim pjesmama - kazala je o svom dečku Mayeru te dodala kako mu je rekla da će nakon njegove smrti njegov mozak dati \"znanstvenicima, da shvate kako radi\".

28-godišnja pjevačica se prisjetila i kako se osjećala nakon rastave braka sa Russellom Brandom koji je trajao 14 mjeseci. Svoje stanje je opisala u pjesmi \"By the Grace od God\".

- Pitala sam se trebam li dalje živjeti - priznala je pjevačica i dodala da sve njezine pjesme opisuju stvarne životne trenutke i da jedino može pisati autobiografske pjesme.- Sve dokaze stavim u svoju glazbu. Svojim fanovima poručujem da samo slušaju moje pjesme, žele li znati pravu istinu - rekla je Perry.

>>Katy Perry, Britney i Adriana Lima \'najopasnije\' su poznate osobe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije