Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stalno na oprezu

Katie Holmes strahuje da je prati Scijentološka crkva

'Katie Holmes attending the press room at the 12.12.12 The Concert for Sandy Relief at Madison Sqauare Garden in New York on December 12, 2012.Photo: Press Association/PIXSELL'
'Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL'
29.08.2013.
u 15:52

Tjelohranitelji 34-godišnje glumice prišli su skupini fotografa koji su čekali glumicu tijekom snimanja filma 'Miss Meadows' te ih detaljno ispitivali u vezi scijentologije

Glumica Katie Holmes, bivša supruga Toma Cruisea s kojim ima kćer, u strahu je da je prate članovi Scijentološke crkve, čiji je Tom istaknuti član.

Tjelohranitelji 34-godišnje glumice prišli su skupini fotografa koji su čekali glumicu tijekom snimanja filma \'Miss Meadows\' te ih detaljno ispitivali u vezi scijentologije. Upitali su ih jesu li članovi Scijentološke crkve uz obrazloženje da je njihov posao reagirati ako se dogodi nešto sumnjivo.

Kada su se tjelohranitelji uvjerili da fotoreporteri samo rade svoj posao, obavijestili su glumicu da može izaći u šetnju s kćerkom Suri koja je bila s njom na setu.

>> Katie Holmes organizira zabavu na godišnjicu razvoda od T. Cruisea

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije