Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez petljanja, molim

Kate želi da joj poslije poroda pomaže majka, a ne kraljica

kate middleton
Luke MacGregor/Reuters/Pixsell
20.04.2013.
u 17:05

Budući kraljević ili princeza svoje prve dane provest će u raskošnom domu Middletonovih u Berkshireu. Kate se boji da bi se Elizabeta mogla miješati u odgoj djeteta nakon što William ode na službene zadatke kao pripadnik vojske.

Čini se da je Kate Middleton čvrsto odlučila da se neće držati tradicije koju nalaže britanska kraljevska obitelj. Naime, njezini prijatelji tvrde da prve tjedne nakon rođenja djeteta želi provesti u domu svojih roditelja, u kojem će joj pomagati majka Carole i sestra Pippa.

Ako bude tako, budući kraljević ili princeza svoje prve dane provest će u raskošnom domu Middletonovih u Berkshireu. Vojvotkinja od Cambridgea time odbija dugogodišnju tradiciju da se nakon rođenja djeteta u kraljevskoj obitelji o njemu brinu dadilja i kraljica. Kate se boji da bi se Elizabeta mogla miješati u odgoj djeteta nakon što William ode na službene zadatke kao pripadnik vojske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije