Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raj na zemlji

Kate i William za medeni mjesec putuju na Veliki koraljni greben?

kate middleton
Foto: pixsell
1/3
25.04.2011.
u 08:47

Britanski mediji tvrde kako će budući supružnici za medeni mjuesec otputovati na rajske plaže australskog Koraljnog grebena.

Što je bliže vjenčanje princa Williama i Kate Middleton britanski mediji sve su znatiželjniji kad je u pitanju mjesto gdje će budući supružnici provesti svoj medeni mjesec. Sve su učestalija nagađanja kako će se William i Kate uputiti ka Australiji točnije otoku Lizard u Velikom koraljnom grebenu.

 Naime, princ William već godinama priželjkuje odmor na kojem će naučiti roniti baš na tom mjestu u koje se zaljubio prije nekoliko godina. Da bi se par mogao uputiti na rajske pješčane plaže ukazuje i posljednji veliki šoping Kate Middleton kad je kupovala kupaće kostime u iznosu od četiri tisuće kuna.

Komentara 9

KA
karambita
10:54 25.04.2011.

Koga normalnog zaboli ona stvar kud oni idu i sta rade......jest da je mala dobra, ne bih joj oprostio, ali cemu taj non-stop kic od vijesti

OB
-obrisani-
12:29 25.04.2011.

koga ovi zanimaju ,ljepo ih promoviraju --a da svijet zna sta se tamo iz zatvorenih vrata dogadja ---POVRACO BI.....koje manipulacije sa svijetom i koja trgovina opijumom itd......gade mi se....

OB
-obrisani-
11:30 25.04.2011.

A čime ova obitelj svijetskih parazita zaslužuje da im se ovoliko ulizujete.......zločinci i krvopije koji su zgrnuli ogromno bogastvo pljačkajući narode i zemlje po cijelom svijetu.....\"uzori\"....pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije