Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludi vikend u parizu

Kate Moss probudila se u hotelu Ritz paralizirane ruke

kate moss
pixsell
20.02.2012.
u 09:13

Kate je pregledao hotelski doktor i ustanovio da je riječ o trenutačnoj paralizi zbog poremećaja živčanog sustava.

Kate Moss donedavno ništa nije moglo zaustaviti u ludom životnom ritmu. No organizam joj je napokon poslao znak da bi konačno mogla stati na loptu i smanjiti količinu alkohola koju svakodnevno ulijeva u sebe. Naime, slavnoj manekenki  zdravstveni je poremećaj dijagnosticiran prošlog vikenda nakon što se vratila iz Pariza i probudila u londonskom hotelu Ritz paralizirane ruke. Manekenka nije mogla pomaknuti ruku od ramena naniže.

Premda liječnici kažu da će se potpuno oporaviti, bolest je jako pogodila 38-godišnju Kate Moss koja se treba preseliti u 7,25 milijuna funti vrijedan novi dom u Highgateu, u sjevernom Londonu, s mužem Jamiejem Hinceom.

– Kate je bila u Ritzu kad se probudila i nije imala osjećaja u ruci. To je bilo zastrašujuće. Posjetila je odmah hotelsku liječnicu, a zatim tražila i drugo mišljenje. Prijateljima je rekla da joj se ukliještio živac, odnosno da ima uobičajeni poremećaj koji može rezultirati privremenom paralizom – rekla je prijateljica manekenke.

– Jamie će preuzeti pakiranje i ostale stvari vezane uza selidbu jer Kate trpi jake bolove. Rekli su joj da bi oporavak mogao potrajati mjesecima – dodao je izvor britanskog lista.

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:36 20.02.2012.

Prrrrrrrrrrr!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije