Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva dočekala

Kate Moss dobila ulogu u seriji \'Pa to je fantastično!\'

kate moss
sport relief
19.03.2012.
u 09:37

Najpoznatija britanska manekenka pridružit će se Patsy i Eddy u specijalnoj epizodi jedne od najboljih britanskih humorističnih serija.

Slavne britanske komičarke Jennifer Saunders i Joanna Lumley redovito su šokirale javnost u odličnom humorističnom serijalu ''Pa to je fantastično!''. Dvije najveće partijanerice s malih ekrana ovaj su put pozvale pojačanje u specijalnoj epizodi popularne serije – neumornu Kate Moss.

 Poznata po svom ludom noćnom životu, opijanju i dekadenciji, Kate je bila izvor inspiracije glumici Jennifer Saunders koja je ujedno i scenaristica serije.

Manekenka u seriji ima cameo-ulogu.

– Kate je bila oduševljena kad su je pozvali. Već je godinama velika obožavateljica serije. Kad je pročitala scenarij, vrisnula je od sreće – kažu njeni prijatelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije