Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide na kućnu njegu

Kate izašla iz bolnice s Williamom: Osjećam se bolje...

princ William (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
06.12.2012.
u 13:02

Kate Middleton puštena je iz bolnice u kojoj se posljednja tri dana liječila zbog trudničke hiperemeze koju karakteriziraju mučnine i nekontrolirano povraćanje.

Nasmiješena i besprijekorna izgleda, trudna Kate Middleton pozirala je fotografima ispred londonske bolnice King Edward VII. koju je napustila danas nakon četiri dana liječenja zbog nesnosnih jutarnjih mučnina i prekomjernog povraćanja.

Dvor zahvalio bolnici

Tridesetogodišnja princeza kratko se obratila okupljenim novinarima i poručila:
– Osjećam se puno bolje, hvala vam.
Po suprugu, koja će u kasno proljeće roditi njihovo prvo dijete, došao je princ William. Kraljevna je dobila buket žutog cvijeća, a nakon što su se pozdravili s medijima, u zelenom land roveru pohitali su kući u palaču Kensington, gdje će se vojvotkinja Catherine, trudna nešto manje od tri mjeseca, idućih dana odmarati i oporavljati od trudničke hiperemeze zbog koje je u ponedjeljak bila hospitalizirana. Kako bi stanje držali pod kontrolom, liječnici su Kate navodno propisali lijekove koji će joj omogućiti da normalno zadržava hranu i vodu u organizmu. Britanski dvor, uime budućih roditelja, zahvalio je privatnoj bolnice na njezi i brizi koju su pružili vojvotkinji.

Posjetila je i sestra Pippa

Uz Williama, koji je stalno bio uz Kate u bolnici, buduću majku prijestolonaslijednika jučer su posjetili sestra Pippa, brat James i mama Carole Middleton. Sreću zbog dolaska prinove koja će jednog dana vladati Velikom Britanijom obitelji nije pokvarila ni šala dvojice radijskih DJ-eva iz Australije. Mel Greig i Michael Christian na Twitteru su se predstavljali kao kraljica Elizabeta i princ Charles i objavljivali lažne novosti vezane za zdravstveno stanje Kate Middleton. Čak su objavili i web-adresu na kojoj slušatelji mogu čuti kraljicu i Charlesa kako obavještavaju o događajima iz bolnice. Poslije su se ispričali zbog prijevare.

Ključne riječi

Komentara 6

SA
sandy567
09:21 07.12.2012.

koga briga za njih,imamo mi večih probelma ovdje

KO
Kora
19:12 06.12.2012.

Ah, jadnica, jako se namučila.

Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
20:04 06.12.2012.

Hehheeh kakve novosti,,,koja frka oko trudne zene,,Zmaaislite fenomen,,trudna zenska,,kao da nikada nijedna zena nije trudna,,,Sto pisete uopste o tome,,i moja susjeda je trudna i povraca i jede kisele krastavce,,hocu sutra da pisete o njoj,,,e da,,niste napisali tko ce biti tata od djeteta,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije