Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokativna

Kate Beckinsale gaćice nosi samo ispod vrlo kratkih suknji

kate
Pixsell
07.07.2012.
u 16:59

Glumac se imao priliku uvjeriti da njegova partnerica ne nosi gaćice. - Na drugom danu snimanja radili smo scenu borbe u kojoj sam mu svoje prepone stavila na lice. To je bio trenutak kad smo se zbližili - ispričala je glumica za Maxim.

Britanska glumica Kate Beckinsale priznala je da gotovo nikada ne nosi donje rublje jer se u njemu osjeća neudobno.

- Gaćice nosim samo ispod vrlo kratkih suknji ili ako idem na ekspediciju u planine za što se moram odjenuti slojevito - rekla je 38-godišnja Kate koja trenutno promovira remake ZF filma \"Total Recall\" u kojem glumi s Colinom Farrellom. Glumac se imao priliku uvjeriti da njegova partnerica ne nosi gaćice.

- Na drugom danu snimanja radili smo scenu borbe u kojoj sam mu svoje prepone stavila na lice. To je bio trenutak kad smo se zbližili - s dozom šale ispričala je glumica za Maxim.

Kate, koja s bivšim partnerom Michaelom Sheenom ima 13-godišnju kćer Lily, poznata je po ulogama u akcijskim filmovima, no priznaje da bi rado više glumila u romantičnim komedijama.

- Voljela bih raditi što više žanrova - kaže Kate Beckinsale.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Django
Django
17:15 07.07.2012.

Kakva je praktična korist čitateljima VL od ove činjenice?

JA
james49
17:20 07.07.2012.

Nečim se mora ispuniti WWW

Avatar Django
Django
17:32 07.07.2012.

Pa onda nek rađe napišu neki dobar recept, ili kako se miješa neki koktel. To bi bilo puno korisnije. Makar, za nekoga tko je na pivi i čevapima, to bi bio preteški zadatak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije