Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena glumica

Katarina Radivojević priznala da je hollywoodski san teško ostvariv

KATARINA
18.07.2011.
u 09:08

Nakon šest mjeseci boravka u Hollywoodu, zvijezda "Najboljih godina" ljeto provodi u Beogradu. Priznala je da je okončala snimanje popularne hrvatske serije kako bi u američkoj filmskoj i kazališnoj meki radila predstavu

Nakon šest mjeseci boravka u Hollywoodu, zvijezda serije "Najbolje godine", srpska glumica Katarina Radivojević ljeto provodi u Beogradu. Tamošnjem je Blicu priznala da je okončala snimanje “Najboljih godina“ kako bi u Hollywoodu radila predstavu “Ožalošćena obitelj“, koju je igrala na engleskom jeziku na off Broadwayu, u režiji Sanje Beštić.

– Nakon uspješno završene predstave odlučila sam ostati. Ne želim svima razbiti iluzije, ali nije lako i hollywoodski je san teško ostvariv. Čovjek gotovo mora početi ispočetka, usprkos prethodnom radu i, u mom slučaju, karijeri dugoj više od deset godina. Treba puno raditi i na akcentu. To znači sudjelovati u kratkim i nezavisnim filmovima koji ne donose vrtoglave honorare nego mukotrpan rad. Odabrala sam da tamo budem jedna od mnogih koji tek počinju, što mi je dalo i izvjesnu slobodu. Da bi uopće otišao na audiciju, moraš imati dobrog agenta. Za bolje uloge treba ti još bolji agent, a njega dobivaš samo radom. Ipak, trud i rad uvijek se isplate! Kao i  sigurnost u vlastite glumačke sposobnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije