Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak iz interesa

Katarina Čas udaje se za Ranka Zidarića iz koristoljublja

katarina čas
30.05.2011.
u 11:55

Zanosna Ena koju je u domaćoj sapunici "Pod sretnom zvijezdom" utjelovila slovenska glumica Katarina Čas sljedeći tjedan naći će se pred matičarom.

Zanosna Ena koju je utjelovila slovenska glumica Katarina Čas sljedeći tjedan naći će se pred matičarom. Naime, unatoč osjećajima koje gaji prema svojoj prijateljici Marini (Aniti Dujić), Ena će se ipak odlučiti na brak iz koristi s Martinom (Ranko Zidarić). Eni će nedavno priznati nježni osjećaji prema Marini predstavljati veliki problem, s obzirom na to da je pitala prijateljicu da joj bude kuma na vjenčanju.

Osim ovog važnog događaja u životima lijepih djevojaka u seriji će sljedeći tjedan i Nina (Linda Begonja) priznati da je zaljubljena u Slavena (Petar Ćiritović). Nakon vjenčanja s Martinom Ena će Marini otkriti pravu istinu o svojim osjećajima i razlozima udaje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije