Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije joj lako

Karijera joj cvate, ali privatno se Catherine Zeta Jones raspada

zeta jones
BigPictures/PIXSELL
02.03.2013.
u 08:14

Na dodjeli nagrada Akademije glumica se pojavila sa usprugom Michaelom Douglasom, a već su sljedeći dan osvanule vijesti da više ne žive zajedno. U novom filmu glumi nevjernu suprugu korumpiranog političara kojeg tumači glumac Russell Crowe

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar Catherine Zeta Jones oduševila je svojom izvedbom pjesme “All That Jazz” iz mjuzikla “Chicago” za koji je osvojila Oscara kao najbolja sporedna glumica. Od sljedećeg tjedna gledat ćemo je u filmu “Slomljeni grad”, političkoj drami u kojoj glumi uz Russella Crowea i Marka Wahlberga. Dok karijera i dalje cvate, privatno stvari ne stoje najbolje.

Prije nekoliko godina završila je u bolnici zbog liječenja bipolarnog poremećaja kojeg karakteriziraju česte promjene raspoloženja.

– Bilo mi je teško prihvatiti, no odmah sam o tome progovorila, svima sve priznala i osjećala se lakše - rekla je 44-godišnja glumica. Iako je nakon toga tvrdila kako se još više povezala sa svojim suprugom, 68-godišnjim glumcem Michaelom Douglasom koji se donedavno borio s karcinomom grla par se nije dobro nosio s nevoljama. Prema američkim medijima od ljeta ne žive zajedno. Douglas se navodno iselio iz kuće s kćeri Carys (9) i sinom Dylanom (12), a priča se i o razvodu.

>>Rastaju se Michael Douglas i Catherine Zeta Jones?

Ključne riječi

Komentara 18

DH
dalibor.hren
20:31 04.03.2013.

Ostavite privatno - Katica je prelijepa super glumica

IM
Immanuell
08:42 02.03.2013.

Prema opisu psihičkog stanja, ženska ima maničnu depresiju. Zanimljivo je to sa slavnim ljudima, baš me zanima što ih to uvuče u drogu, depresiju, ludilo, pijanstvo, a naizgled imaju sve na ovom svijetu. Možda nije dobro sve to imati.....

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:10 02.03.2013.

Nije interesantna a on je suprstar čim je obolio ona brisala američki način. Njemu želim potpuno ozdravljenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije