Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajna Kim

Kanye želi da se njegovo dijete zove North. North West

Kanye i Kim
Press Association/PIXSELL
20.03.2013.
u 14:06

Ako se buduća mama Kim Kardashian ne složi s prijedlogom, raper će iz rukava izvući još jedno zvučno ime: Go West!

Kanye West nasmijao je javnost i zgrozio svoju trudnu zaručnicu Kim Kardashian kad je izjavio kako bi htio da se njegovo dijete zove North. North West.

To mu je ime na vrhu popisa želja, na kojima se nalaze i imena John, kao posveta slavnom tunolovcu Johnu Westu, ali i ime Go kao posveta velikom hitu Pet Shop Boysa \"Go West\".

Očajna trudnica nada da se Kanye samo šali i da će se do pororda, koje se očekuje u srpnju, uozbiljiti i predložiti neko manje blesavo ime.

Kim se u posljednje vrijeme tuži da joj Kanye ne pruža dovoljno podrške. Hormoni joj divljaju, nedavno je jedva izbjegla pobačaj, a zapinje joj i razvod od supruga Krisa Humphriesa. Podjela obiteljskog blaga očito je bolan proces.

- U posljednje vrijeme Kim stalno plače, a Kanye nije uvijek u blizini da joj ponudi svoje rame - tvrdi kućni prijatelj. Raper cijele dane provodi u studiju i hoda sa sastanka na sastanak. U ono malo slobodnog vremena ipak stigne misliti o obitelji i smišljati čudna imena za svog nasljednika.

Ključne riječi

Komentara 2

SI
silversurfer22
14:25 20.03.2013.

..jadan mali...

Avatar kabulkowski
kabulkowski
20:56 20.03.2013.

Zar nije bolje Hidro.Hidrofor..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije