Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jelena rozga:

Kad sam noću usamljena, uvijek me razveseli poruka mog dragog

jelena (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/9
25.09.2011.
u 19:30

– Jednom ću se udati, to je sigurno, jer volim se osjećati sigurno i zaštićeno. Ne bojim se braka i vezivanja iako se još nisam udala. I sa svog vjenčanja neću pobjeći iako mi je omiljen film “Odbjegla nevjesta” – smije se Rozga.

– Ovo je drugi put da sam zbog posla odjenula vjenčanicu. Kad to učinim treći put, to će biti kad se budem udavala – kazala nam je splitska pjevačica Jelena Rozga koja je jučer u Solinu snimala videospot za “Razmaženu”, pobjedničku pjesmu ovogodišnjeg Splitskog festivala.

Iako je bila prezadovoljna vjenčanicom koju su danima ručno radili dečki iz modnog dvojca ELFS, bila bi sretnija da ju je nosio netko drugi...

Oznojena u teškoj haljini

– Strašno mi je bilo naporno cijeli dan snimati spot u vjenčanici teškoj deset kilograma. Zaista se divim mladenkama koje cijelu noć izdrže u njima. Stvarno im se divim. Sva sam se preznojila – priznaje 34-godišnjakinja koja i sama razmišlja o zajednici ovjenčanoj bračnim zavjetima.

– Jednom ću se udati, to je sigurno, jer volim se osjećati sigurno i zaštićeno. Ne bojim se braka i vezivanja iako se još nisam udala. I sa svog vjenčanja neću pobjeći iako mi je omiljen film “Odbjegla nevjesta” – smije se Rozga koja u hitu “Razmažena” bježi od obaveza pa pjeva mladiću da nije cura “za zavjet, papir niti vezu”, a upravo tu priču prikazuje i videospot koji je režirala ekipa iz Gitak TV-a.

Pjevam samo pod tušem

Najmisterioznija pjevačica na domaćoj estradi, koju se povezivalo s mnogim mladićima i muškarcima, opet je – tvrdi – sretno zaljubljena, ali o identitetu svog mladića – opet – ne želi javno govoriti. Ipak, nešto je otkrila.

– Lijepo mi je u vezi. Ne želim reći njegovo ime jer ne želim ureći stvari. Definitivno je prerano za razgovor o udaji, ali mogu vam reći da je on krasan dečko. Uvijek me iznova iznenadi kad me usred noći, kad sam usamljena i tužna ili kad sam sama nakon nastupa daleko od svog doma, dočeka na mobitelu njegova ljubavna poruka. Uz njih uvijek lakše zaspim – govori pjevačica. Dečko joj, ističe, nikad ne pjeva njezine pjesme, a i nije sklon izražavanju emocija glazbom. Ni ona njemu nema naviku zapjevati na uho, a osim na nastupima, Jelena pušta glas samo kad je pod tušem sama u kupaonici.

Ključne riječi

Komentara 2

TW
Tex_Willer
07:58 26.09.2011.

draga ne budi peder, rekao bi Čorba

Avatar My Style
My Style
13:43 01.10.2011.

Razocarava me- dok je bila u Magazinu bilo je u pocetku dobrih pesama ( Opijum, Ginem, Na svijetu sve i jos dosta), a zadnjih godina peva takve baljezgarije od textova da joj ni Karleusa nije ravna!! Sta ce to njoj?? I dosadna je sa tim \"tajnim ljubavnicima koje niko nikada nije video\"! Da ne voli zene??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije