Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nick Carter o bivšoj

'Kad bi Paris i ja izlazili, uzimao bih ecstasy i popio bocu votke'

nick carter
Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
20.09.2013.
u 08:58

Nick Carter, član popularnih Backstreet Boysa, objavio je memoare u kojima je otkrio detalje svoje teške borbe s ovisnošću.

Nick Carter, član popularnih Backstreet Boysa, objavio je memoare u kojima je otkrio detalje svoje teške borbe s ovisnošću. Nick za svoje ovisnosti djelomično krivi i svoju bivšu curu, Paris Hilton. U vezi su bili godinu dana, a u knjizi je Nick naziva lošim utjecajem.

- Paris je bila najgora osoba u koju sam se mogao zaljubiti, najgora za mene. Hranila je moje najgore porive što se partijanja tiče. Kad bi izlazili, uzimao bih ecstasy i popio cijelu bocu votke, što je uzrokovalo promijene zbog kojih se i danas osjećam pomalo depresivno, napisao je Nick u memoarima.

Nick nije jedini u njegovoj obitelji koji ima problema s ovisnostima, njegova sestra Leslie preminula je zbog predoziranja tabletama, a mlađi brat Aaron je također bio na odvikavanju.

>>Sestra Nicka Cartera umrla je od predoziranja lijekovima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije