Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi romantičar

Justin Bieber unajmio arenu kako bi sa Selenom gledao “Titanic"

justin
Pixsell
25.09.2011.
u 21:30

Bio je to samo dio iznenađenja kojeg je 17-godišnji romantičar pripremio za svoju dvije godinu stariju djevojku. Tinejdžerski idol pjevačicu je prvo odveo na koncert Demi Lovato,

Justin Bieber iznenadio je svoju djevojku Selenu Gomez kada ju je u subotu navečer odveo na projekciju ljubavne drame “Titanic” u arenu Staples Centar u Los Angelesu gdje su golupčići potpuno sami gledali film u dvorani u koju stane dvadeset tisuća ljudi.

Bio je to samo dio iznenađenja kojeg je 17-godišnji romantičar pripremio za svoju dvije godinu stariju djevojku. Tinejdžerski idol pjevačicu je prvo odveo na koncert Demi Lovato, a zatim ju je poveo u potpuno praznu sportsku arenu u kojoj je Bieber samo za njih dvoje organizirao projekciju “Titanica”.

Selena je bila oduševljena, a Justin korištenje dvorane nije morao platiti jer se te večeri ondje nije odvijao nikakav događaj.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
AnaB1982
12:02 26.09.2011.

ok, ovako onda... da li je kasnije za nagradu bar dobio pusu za laku noć?

BO
bomba
15:08 26.09.2011.

Nije jer je on još maloljetan a ona punoljetna pa bi mogla odgovarati da zavodi maloljetnike. recimo ovaj mali ima talent i sve što ide uz to, ali sa 17 godina je počeo raditi nešto što ja smatram bahatošću ii pokazuje da nije onaj kako se prestavljao kao skromni dječak. Šta će tek biti u stanju napraviti kad bude punoljetan i sam bude odlučivao što smije a što ne smije.

SI
silversurfer22
15:49 26.09.2011.

..mali krele...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije