Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlad, a uspješan

Justin Bieber oborio rekord; ima 2 milijarde klikova na Youtubeu

justin
Pixsell
01.11.2011.
u 12:05

Ovaj 17-godišnji pjevač koji je u vezi sa dvije godine starijom Selenom Gomez ima obožavatelje diljem svijeta, a curice jednostavno vrište kada ga ugledaju.

Megapopularni Justin Bieber postao je prva osoba u povijesti koja je na Youtubeu ostvarila 2 milijarde klikova i time je prestigao Lady Gagu koja je prošle godine postala prva osoba s milijardu klikova. "Never say Never" je naziv posljednjeg njegovog hita zahvaljujući kojem je oborio rekord. Ovaj 17-godišnji pjevač koji je u vezi sa dvije godine starijom Selenom Gomez ima obožavatelje diljem svijeta, a curice jednostavno vrište kada ga ugledaju.

No, Justin se još mora potruditi da i na Twitteru uspije prestići ekstravagantnu umjetnicu koja za sada ima 15 milijuna sljedbenika na tvoj društvenoj mreži, dok Bieber ima jedan milijun manje.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
17:04 01.11.2011.

Jos jedan dokaz moci modernih medija ... žalim sve one koji su \"kliknuli\" jer su time potvrdili koliki je prag njihove inteligencije...

CH
CHMC92
15:33 01.11.2011.

Kud ide ovaj svijet...

AC
acer
17:27 01.11.2011.

To je dokaz kakav utjecaj na tržište imaju djeca danas. I prije je taj utjecaj bio velik, ali s pojavom Facebooka djeca su postala vladari Interneta. S Facebookom i Youtubeom roditelji danas ne smiju ni pomisliti replicirati djetetu na njihovu zapovijed \"mama, kupi mi kompjuter\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije