Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Juraj Jurlina nije zaljubljen, ali traži curu koja ima sluha

Juraj Jurlina HTZ
Pixsell
22.05.2010.
u 17:25

Unatoč ispadanju iz showa HTZ Juraj se osjeća kao pravi pravcati pobjednik. Jedva čeka sjesti u studio gdje će sa svojim bendom "Off Duty" početi snimati pjesme

Ispadanje iz showa “Hrvatska traži zvijezdu” nije poljuljalo samopouzdanje 17-godišnjeg Jurja Jurline jer se, kaže, unatoč tome osjeća kao pobjednik  – Iskreno osjećam olakšanje jer je na polufinalistima sada težak teret i zato mislim da sam ispao u pravom trenutku – bez imalo tuge i žaljenja u glasu priča Juraj. Nema ni razloga ni vremena za tugu jer u glavi već kombinira nove pjesme i skladbe koje uskoro u studiju namjerava snimiti sa svojim bendom “Off duty”.

– Nakon što odspavam 24 sata u komadu, s bendom ću se zakopati u studio jer moram realizirati ove ideje koje mi se vrte po glavi dok su još svježe. Ne mogu vam otkriti detalje, ali sigurno će to biti jedan sasvim drukčiji i moderniji rock. Čim snimimo album, krećemo s koncertima – tajnovito će Jurlina koji je brzo shvatio kako svijet estrade funkcionira pa će odsad na koncertima nastupati kao Juraj Jurlina s pratećim bendom “Off duty”.

– Dečki iz grupe su se odmah složili s tom idejom. Bilo bi glupo ne iskoristiti publicitet koji sam stekao nastupima u showu. Ma mi smo super ekipa, gitaristi su moji bratići, a bubnjar je jedan otkačen i legendaran lik i nemaju problema s tim – kaže mladi Belišćanin koji je ostao iznenađen kad smo mu rekli kako su na Facebook stranici posvećenoj njemu mnoge obožavateljice napisale kako su cijelu noć plakale zbog njegova napuštanja showa.

– Stvarno? Pa sigurno smo većini klinaca na neki način postali uzor i teško im pada kad netko od kandidata ispade, ali nema razloga za suze jer je svakome od nas ovaj show bio odlična odskočna daska – tješi svoje obožavateljice simpatični Juraj. Činjenica da nema curu sigurno će ih utješiti još više. – Na žalost, nemam curu, niti sada imam vremena za djevojke. Sada mi je glazba puno bitnija i njoj sam posvećen. A kada krenem u potragu za curom, u obzir dolaze samo one koje imaju sluha jer najgore mi je kad cura zavija dok pjeva – kritičan je Juraj.

Prepucavanja između Tonyja Cetinskog i Anđe Marić postala su sastavni dio RTL-ova showa. U petak navečer Anđa je riječ prilagođavaš izgovorila prilagađaš, na što joj je Tony dobacio da nije u Sloveniji i time je pokrenuo malu lavinu verbalnog prepucavanja na nacionalnoj osnovi. U žaru “borbe” Anđa mu je rekla kako je on Istrijan, a Istrijani nisu Hrvati, a Tonyjev odgovor je bio: “Smiri se malo, dobit ćeš i ti putovnicu.” Već jednom su se njih dvoje na početku druge sezone showa “Hrvatska traži zvijezdu” malo porječkali kada je Tony u jednoj od emisija pjevačici poručio da mu se skine s kursa. Oboje su poslije isticali da nije riječ o svađama, nego prepirkama.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije