Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna kampanja

Judita Franković kao mistična i erotična filmska diva

Judita Frankovic (1)
Foto: Mare Milin
1/5
28.02.2012.
u 22:00

Vječna klasika bila je inspiracija za kampanju modnog spektakla Dove Fashion.hr na kojem će domaći dizajneri od 15. do 17. ožujka na Zagrebačkom velesajmu predstaviti kolekcije za iduću sezonu jesen/zima.

Vječna klasika koja iznova opstaje i postavlja snažne estetske kriterije bila je inspiracija za kampanju modnog spektakla Dove Fashion.hr na kojem će domaći dizajneri od 15. do 17. ožujka na Zagrebačkom velesajmu predstaviti kolekcije za iduću sezonu jesen/zima.

Lice dive pedesetih

Fotografkinja Mare Milin imala je viziju film noira, mističnog i erotičnog, a za glavnu zvijezdu u njezinoj crno-bijeloj priči izabrana je zagrebačka glumica Judita Franković, novo zaštitno lice Dove Fashion.hr-a.

– Bila sam užasno iznenađena i oduševljena kad su mi ponudili suradnju. Fotografije s prizvukom starog Hollywooda snimili smo u jednom danu u hotelskoj sobi i na stubištu, a Mare mi je dala slobodu da se izrazim kao glumica – rekla nam je 30-godišnja umjetnica. Poznata fotografkinja kaže da Judita svojim licem i sitnom figurom neodoljivo podsjeća na dive pedesetih i šezdesetih, a glumica otkriva da njezin izgled u potpunosti odgovara i njezinu karakteru.

– Volim prošla vremena u kombinaciji s modernima, zajedno daju dobar štih i eto ti novog vremena – ističe zvijezda trilera “Ćaća” koja je kampanju snimila u dvije odjevne kombinacije. Crnu haljinu potpisuje Ivan Alduk, dok je bijelu dizajnirala Aleksandra Dojčinović čije kreacije Judita nosi i privatno.

Šoping u second handu

– Moj odjevni stil je retro-chick. Volim kupovati u second hand dućanima i jeftinije stvari koje mogu iskombinirati na puno načina – rekla je te otkrila da su organizatori Dove Fashion.hr-a jako teško izabrali fotografije.

– Mare je napravila više od tisuću fotografija! Prvi smo put surađivale, a svi na setu bili smo inspirirani – kaže Judita koja je u sretnoj vezi sa snimateljem Markom Brdarom. Vrlo često stane i ispred njegova fotoobjektiva, ali te fotografije, ističe, samo su za njihove oči.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije