Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugo pa muško

Josipa Pavičić i Nico Bernardini dobili sina Rocca

josipa pavičić
pixsell
25.03.2011.
u 09:19

Josipa je rodila u četvrtak navečer u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Porođaj je prošao bez poteškoća, a dječak je težio 4090 grama i bio dugačak 54 cm

Iako su se nadali djevojčici, Josipa Pavičić i njen zaručnik Nico Bernardini jučer su postali roditelji malog dječaka Rocca. Porod je protekao bez ikakvih poteškoća u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a beba je bila teška 4090 grama i duga 54 cm.

Josipu je, kako je i željela, porodio dr. Blajić . Za osoblje bolnice Josipa ima samo riječi hvale, kaže da su joj porođaj učinili ugodnim i bili krajnje profesionalni. Josipi je Rocco drugo dijete. Iz veze s novinarom Markom Cigojem ima sina Vitu (11), koji se jako veseli mlađem bratu.

Komentara 2

BO
bomba
11:02 25.03.2011.

I ja imam dvije kćeri

OB
-obrisani-
11:48 25.03.2011.

Sto to,....zar kod nas to doktori poradjaju? Koje gluposti, pa svugdje u svijetu to rade porodilje sa visom nedicinskom skolom. One su vise nego dovoljno obucene cak i za malo teze porode, a kamo li ove lake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije