Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humana gesta

Jon Bon Jovi otvorio restoran za siromašne u New Jerseyju

bon jovi
Željko Hladika/pixsell
20.10.2011.
u 16:16

Na jelovniku nisu istaknute cijene jela i svatko može ostaviti onoliko koliko može u omotnici koja stoji na stolu. Ako gost nema novca, svoj obrok može platiti volontiranjem u restoranu

Popularni glazbenik Jon Bon Jovi i njegova supruga Dorothea u New Jerseyju su otvorili restoran za siromašne The Soul Kitchen. Prodavaonicu autodijelova pjevač je pretvorio u restoran ugodna ambijenta u kojem gosti svoje obroke plaćaju volontiranjem. Otvaranje ovog restorana samo je jedan od humanitarnih projekata njegove zaklade Jon Bon Jovi Soul Foundation koja je u proteklih nekoliko godina izgradila domove za 260 obitelji, a u razgovoru za The Associated Press otkrio je što ga je potaknulo na otvaranje restorana za siromašne.

– Kada sam čuo da svaki šesti čovjek u našoj zemlji na spavanje ide gladan, znao sam da nešto moram poduzeti – rekao je Bon Jovi. Godinu dana, puno truda i 250 tisuća dolara uložio je pjevač u ovaj projekt. Na jelovniku će između ostalog nuditi piletinu sa žara s crvenom rižom, lososa na žaru s povrćem i slične delicije. Na stolu će biti omotnica u kojoj gosti mogu ostaviti novac ako ga imaju jer ni jedno jelo nema svoju cijenu, a, ako nemaju novca za obrok, mogu oprati suđe, očistiti kuhinju ili na bilo koji drugi način pomoći osoblju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije