Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jole predstavio novi humanitarni album “Za djecu s ljubavlju”

Jole (1)
Foto:
1/10
PR
Autor
PR članak
13.02.2013.
u 12:39

Popularni pjevač snimio je kompilacijski album za one kojima je pomoć najpotrebnija

Pjevač Joško Čagalj Jole odlučio je napraviti još jednu humanitarnu gestu, ovoga puta za korisnike udruge Prepelica. Ova humanitarna akcija namijenjena je djeci čije su majke nezaposlene i maloljetne, djeci čije su majke bez posla i adekvatnog smještaja, kao i svoj ostaloj djeci kojoj je potrebna pomoć zbog obiteljskih ili zdravstvenih problema.

Humanost nikada nije precijenjena, a Jole je toga itekako svjestan. Na novom kompilacijskom albumu “Za djecu s ljubavlju” nalaze se pjesme koje će oduševiti i djecu i njihove roditelje, a uz uživanje u glazbi mnogi će zasigurno osjetiti i zadovoljstvo zbog činjenice da kupnjom ovog albuma rade dobro djelo. Cjelokupan iznos od prodaje albuma ide u korist dobrotvorne akcije \"Za djecu s ljubavlju\" i udruge Prepelica, a autori Joško Čagalj Jole, Pero Kozomara i Tonči Huljić u potpunosti su se odrekli svojih autorskih prava kako bi maksimalno pomogli potrebitima.

Jole je u Avenue Mallu Zagreb otpjevao nekoliko pjesama s novog kompilacijskog albuma, a na predstavljanju mu se pridružio i poznati skladatelj Pero Kozomara. Svojim nastupom Jole je oduševio brojne posjetitelje trgovačkog centra i dokazao da je akcija “Za djecu s ljubavlju” uistinu hvale vrijedna.

Ovih smo dana svjedoci da su naši sugrađani itekako spremni pomoći djeci kojima je potrebna svaka vrsta pomoći, a Jole se također odlučio priključiti valu humanitarnog pokreta i u znak ljubavi prema potrebitima izdati album “Za djecu s ljubavlju”.

Želite prijaviti greške?