Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunjen

Jole: Moje me tri kćeri Iva, Ema i Tija vrte oko malog prsta

jole
Tino Jurić/Pixsell
13.02.2013.
u 11:00

– Da se opet rodim, birao bih ovaj život, troje djece i divnu suprugu – veli nježno Jole. Prije četiri dana njegova najmlađa kći Tia proslavila je prvi rođendan. – Bio je to pravi tulum za djecu najnižeg uzrasta. Torte, klauni i puno djece.

Omiljeni pjevač Joško Čagalj Jole izdao je kompilacijski album “Za djecu s ljubavlju”, a sav prihod od prodaje ide udruzi Prepelica za nezbrinutu djecu i samohrane majke. Kada se osvrne na teške obiteljske živote kojima svakodnevno svjedoči, Jole je sretan što uz sebe ima suprugu Anu i tri kćerčice.

– Da se opet rodim, birao bih ovaj život, troje djece i divnu suprugu – kaže nježno Jole.

Prije četiri dana njegova najmlađa kći Tia proslavila je prvi rođendan.

– Bio je to pravi tulum za djecu najnižeg uzrasta. Torte, klauni i puno djece – prepričava pjevač.

Otkad je otac, kaže, njegov je najdraži odmor kupanje njegovih curica. A svojoj šestogodišnjoj Ivi, četverogodišnjoj Emi i mezimici Tiji ugađa baš u svemu.

– Želim im biti otac, medo, aligator... Ma sve! Nema onog što po kući ne glumim. Sretan sam što imam dosta slobodnog vremena i koristim ga s njima kako ni jedan važan dio njihova života ne bih propustio – kaže Jole i dodaje:

– Nisam baš ranoranilac pa Ana drži sva četiri kuta naše kuće. Ja djecu vodim na satove engleskog i na balet. Motaju me oko malog prsta jer, kad me pogledaju milim pogledom, ništa im ne mogu odbiti.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kora
12:49 13.02.2013.

Dirljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije