Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njegov tip

Johnny Depp u vezi sa 25 godina mlađom Ashley Olsen

ashley olsen
pixsell
22.03.2012.
u 10:17

Par se tajno viđa više od mjesec dana u stanu mlade dizajnerice. S obzirom na to da su krhke plavuše žene na koje je Depp uvijek padao, nije teško povjerovati da se spetljao s ljepuškastom sestrom Olsen

Iako je Vanessa Paradis izjavila da mediji lažu kad kažu da više nije u vezi s Johnnyjem Deppom, čini se da je to samo paravan da ih mediji ostave na miru. Naime, 48-godišnji Depp posvetio se momačkom životu, a američke novine raspisale su se da je u vezi sa 23-godišnjom Ashley Olsen.

Glumac je viđen nekoliko puta u posjetu Ashley i svaki se put uspješno skrivao od paparazza. Posljednji put vidjeli su se 26. veljače kad je Depp došao mladoj dizajnerici u popodnevnim satima, a otišao od nje u podne sljedećeg dana.

S obzirom na to da je Depp slab na krhke plavuše, Ashley Olsen zadovoljava sve kriterije njegovog tipa žene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije