Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduvijek nestašan

Johnny Depp kao dječak zapalio si je glavu i umalo teško nastradao

depp
Pixsell
14.10.2011.
u 19:52

– Ovo mi nije bio prvi put da sam rigao vatru – rekao je 48-godišnji glumac na konferenciji za novinare te objasnio: – Popio sam malo benzina, pljunuo ga u baklju i zapalila mi se glava!

Snimajući film “The Rum Diary” u kojem si u jednoj sceni ulije alkohol u usta i zapali ga, Johnny Depp prisjetio je stvarnog incidenta s vatrom koji je imao u djetinjstvu.

– Ovo mi nije bio prvi put da sam rigao vatru – rekao je 48-godišnji glumac na konferenciji za novinare te objasnio: – Popio sam malo benzina, pljunuo ga u baklju i trenutačno mi se zapalila glava! Prvo sam stajao i paničario, zatim sam počeo trčati, a to je najgore što možete napraviti. Moj prijatelj Bones ugasio je vatru i spasio mi život.

Bez obzira na nemili događaj, rado je sličan scenarij ponovio za potrebe filma u kojem glumi novinara Paula Kempa, priznaje Depp.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije