Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA KRAJA

Johnny Depp glumit će i u petom nastavku Pirata s Kariba

kapetan Jack Sparrow
Disney
07.07.2011.
u 12:00

Hollywoodski glumac potvrdio je da će glumiti i u petom nastavku avanturističke sage Pirati s Kariba.

Ovaj 48-godišnji hollywoodski glumac najavio je snimanje petog dijela uspješne filmske sage Pirati s Kariba. Međutim, oduševljenje obožavatelja kratko je trajalo jer je Depp izjavio da će film stići u kina tek krajem 2013. godine.

– Imam poprilično popunjen raspored snimanja. Upravo sam završio snimanje filma The Rum Diary i siguran sam da će film oduševiti publiku – izjavio je glumac.
The Rum Diary ekranizacija je uspješnog istoimenog romana pisca Huntera S. Thompsona, a u publika će film imati prilike pogledati od studenog ove godine.

– Sada snimam dva filma, Dark Shadows i The Lone Ranger, koji će izaći sljedeće godine – rekao je Depp koji je u četiri nastavka Pirata s Kariba zaradio više od 350  milijuna dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije