Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mračna prošlost

Johnny Depp: Bio sam bijesan i očajan dok nisam dobio djecu

johnny depp
pixsell
08.05.2012.
u 09:58

Slavni glumac odrastao je s problemima koji su počeli u pubertetu nakon traumatične rastave roditelja

Vodio je klub u kojem se lako mogla nabaviti droga, demolirao hotelske sobe, izazivao probleme na snimanjima, ozljeđivao se...svašta je prošao Johnny Depp dok nije pronašao ispunjenje u životu.

– Bio sam bijesan, očajan, frustriran, prazan...djeca su me spasila. Kad sam postao otac, sve se promijenilo.

Problemi su počeli u pubertetu kad se teško mirio s traumatičnom rastavom roditelja. Znao se i samoozljeđivati da bi potisnuo psihičku bol i nezadovoljstvo svojim životom.

– Kad sam postao slavan, nisam u poslu pronašao sreću i ispunjenje. Nisam u tome vidio ništa dobro. Bio sam potpuno prazan. Probudio sam se tek kad mi se rodilo prvo dijete, priznao je 48-godišnji glumac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije