Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PAR?

John Mayer i 15 godina mlađa M. Cyrus ljubili se na Grammyjima

miley
Pixsell
18.02.2011.
u 14:02

Tinejdžerska zvijezda navodno nije ostala imuna na čari iskusnog zavodnika kojemu zavođenje mlađahnih djevojaka nije strano. Prije godinu dana slomio je srce Mileyinoj prijateljici Taylor Swift, no Miley to očito ne vidi kao znak upozorenja

Nije ni čudo da veza između Jennifer Aniston (42) i Johna Mayera (33) nije uspjela jer glazbenik, čini se, više voli mlađe djevojke, točnije one koje prema američkom zakonu još nisu ni punoljetne! Pjevač se navodno opasno zagrijao za 18-godišnju Miley Cyrus s kojom se prošli vikend družio na zabavi uoči Grammyja, prenosi Popcrunch.

Tinejdžerska zvijezda navodno nije ostala imuna na čari iskusnog zavodnika kojemu zavođenje mlađahnih djevojaka nije strano. Prije godinu dana slomio je srce Mileyinoj prijateljici Taylor Swift, no Miley to očito ne vidi kao znak upozorenja.

– John je i te kako pali. Sviđa joj se njegova nonšalantnost, ali u isto vrijeme je i vrlo zanimljiv. Poznaju se već nekoliko godina, ali sada kada je Miley navršila 18 John se još više zainteresirao za nju. Mislim da su oboje spremni za malo zabave – otkrio je neimenovani izvor američkom tabloidu Star.

Pjevačica je, piše tabloid, na zabavi cijelo vrijeme u stopu pratila Mayera, a u jednom trenutku ga je i zagrlila pa čak i uhvatila za stražnjicu. Idući dan na dodjeli Grammyja strasti su se još više razbuktale. Dok mu je masirala leđa, misleći da nitko ne gleda, John se nagnuo i poljubio Miley.

– Bio je to brzinski poljubac, pomalo šokantan, ali i sladak u isto vrijeme. Miley ga je zatim lupila po stražnjici i rekla mu: “Baš si faca!” – tvrdi izvor.

Mileyini roditelji Billy Ray i Tisha su izvan sebe jer se njihova mezimica spetljala sa 15 godina starijim muškarcem, no ona ih uopće ne sluša.

– Rekla je prijateljima da vjeruje da uz nju John više neće biti ženskaroš. Misli da bi bili dobar par jer su oboje divlji – kaže izvor.

Ključne riječi

Komentara 1

GU
guskaibubamara
14:30 18.02.2011.

pedo medo ceka te sa sladoledom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije