Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak

Joe Cocker 21. kolovoza nastupa u pulskoj Areni

joe cocker portal
DPA/PIXSELL
11.02.2013.
u 11:32

U Puli je nastupio prije osam godina, 2011. i u zagrebačkoj Areni, a na ljeto dolazi predstaviti svoj novi album "Fire It Up". Karte za koncert počinju se prodavati 13. veljače

U sklopu svoje turneje "Fire It Up" legendarni glazbenik Joe Cocker na ljeto se vraća u Hrvatsku.

U pulskoj Areni, gdje je nastupio i prije osam godina, održat će koncert 21. kolovoza pa će publika imati priliku čuti neke od pjesama s njegovog novog albuma "Fire It Up", ali i stare hitove kao što su "You Can Leave Your Hat On", "Unchain My Heart" ili "Up Where We Belong" s kojima nas je oduševio i na nastupu u zagrebačkoj Areni 2011. godine.

Prodaja ulaznica za njegov koncert u Puli počinje 13. veljače preko sistema Eventima, a cijene za  vip ložu su 450 kn, za ložu 390 kn, stajanje je 250 kn, a
sjedenje na tribinama 275 kn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije