Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESSICA SIMPSON

Jessica Simpson želi dijete svojeg najboljeg prijatelja homoseksualca

jessica simpson
Foto: reuters
1/3
16.03.2010.
u 10:55

- Ako do četrdesete ne pronađem supruga, dijete ću začeti sa svojim najboljim prijateljem Kenom Pavesom koji je gay. Oboje želimo bebu pa zašto ne? Jedva čekam postati majka - rekla je 29-godišnja pjevačica.

Atraktivna pjevačica Jessica Simpson analizirala je svoj ljubavni život i shvatila da baš nema sreće. Stoga se odlučila za alternativnu formulu za osnivanje obitelji.

- Ako do četrdesete ne pronađem supruga, dijete ću začeti sa svojim najboljim prijateljem Kenom Pavesom koji je gay. Oboje želimo bebu pa zašto ne? Jedva čekam postati majka - rekla je 29-godišnja pjevačica čiji su majčinski instinkti buknuli nakon što je njezina sestra Ashlee Simpson Wentz rodila.

Iako on nedavno nije postao teta, Ken Paves, frizer i stilist , također ne može suzbiti želju za roditeljstvom pa Jessicu svakodnevno požuruje.

- Ja sam spreman već sada, ne želim postati otac s pedeset. Postani majka prije nego što navršim četrdeset, što je za dvije godine - zaključio je 38-godišnjak.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
15:57 16.03.2010.

To dijete je unaprijed osuđeno na propast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije