Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže prinova

Jessica Simpson sa zaručnikom očekuje prvo dijete?

Jessica Simpson (1)
Pixsell
28.09.2011.
u 15:31

Cijela je priča dobila na važnosti nakon što je Jessica snimljena u širokoj odjeći i nakon što je na proslavi rođendana svoga zaručnika počastila društvo bocom šampanjca

Jessica Simpson navodno očekuje svoje prvo dijete sa zaručnikom Ericom Johnsonom. Iako se o tome špekulira već neko vrijeme, čini se da je ovaj put roda uistinu posjetila ljubavni par. Izvor je otkrio da pjevačica i glumica već ima čudne prohtjeve za hranom.

– Slani čips umače u čokoladni preljev i time zadovoljava svoju potrebu za slanim i slatkim – rekao je izvor.

Cijela je priča dobila na važnosti nakon što je Jessica snimljena u širokoj odjeći i nakon što je na proslavi rođendana svoga zaručnika počastila društvo bocom šampanjca. Inače, Jessica i Eric planiraju svadbu za studeni, a hollywoodskoj zvijezdi to će biti drugi brak. Glumica nikad nije krila da želi postati majka i da želi upravo Erica za oca svoje djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije