Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplamsani žar

Jessica Biel i Justin Timberlake ponovno su zaljubljeni

Justin i Jessica
Pixsell
30.04.2010.
u 12:33

Naime, u inat šuškanjima da će svatko otići svojim putem, Justin i njegova hollywoodska diva ponovno su se zaljubili.

Nakon sezone rastava, napokon je, čini se, stigla sezona pomirenja i novih ljubavi. Nakon što su Nina Badrić i Bernard Krasnić "pokidali" papire za razvod, a javnost iznenadili novom prilikom za ljubav, na drugom kraju planeta isto su učinili i Justin Timberlake i Jessica Biel. Kao po istom scenariju, i njih dvoje su se pomirili na koncertu, ljubeći se kao da su sami u prostoriji.

Naime, u inat šuškanjima da će svatko otići svojim putem, Justin i njegova hollywoodska diva ponovno su se zaljubili. Na koncertu njegova prijatelja Timbalanda, dvoje golupčića u VIP loži grlili su se, ljubili, šaputali si na uho i pijuckali koktele. Ljubavni "performans" prekidali su samo kako bi porazgovarali s prijateljima koji su im prilazili, a potom se ponovno vraćali jedno drugome. Prije kraja koncerta, Justin i Jessica iskrali se se i zajedno otišli kući.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije