Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planovi o usvajanju

Jessica Alba planira usvojiti uskoro dijete jer želi veliku obitelj

Alba
Reuters
03.04.2010.
u 10:30

Glumica je u jednoj tv emisiji otkrila planove o povećanju obitelji. Prisjetila se brojne obitelji svoje mame i rekla kako želi pružiti ljubav djeci koja je nemaju od koga osjetiti

Prelijepa glumica Jessica Alba gostujući u subotu tv emisiji „Extreme Makeover“ priznala je voditeljici kako namjerava usvojiti dijete. - Moja mama odrasla je u velikoj obitelji i njihov moto je bio što više dejce to bolje. To me inspiriralo na neki način i potaklo da proširim svoju obitelj. Ako imaš ljubavi prema djeci trebaš ih usvojit i ja upravo to i namjeravam – rekla je27-godišnja Alba. Sa suprugom Cashom Warrenom ima kćer Honor kojoj je godina i pol dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije