Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smijeh i nevjerica

Jessica Alba: Može li seks u visokoj trudnoći naštetiti djetetu?”

jessica alba
pixsell
28.07.2011.
u 19:58

Osamdesetogodišnja terapeutkinja u talk showu Jaya Lena uvjerila je glumicu da djetetu ne može biti ništa te da bračne dužnosti može imati sve do trenutka kad beba odluči izaći na svijet

Jessica Alba (29) sretna je majka trogodišnje Honor Marie i sa suprugom Cashom Warrenom iščekuje rođene drugog djeteta. Premda broji posljednje tjedne do porođaja, rado je pristala gostovati u talk showu Jaya Lena kojeg, kaže, iznimno cijeni.

- Honor je presretna što će postati starija sestra, ali ona to gleda malo drukčije. Rekla mi je: Kad rodiš, ja ću biti mama, a ti ćeš biti baka - pričala je zvijezda niza hollywoodskih filmova anegdote iz svoje intime, ali odbila je otkriti nosi li djevojčicu ili dečka.

Kad se u razgovor uključila i seksualna terapeutkinja Sue Johnson, glumica ju je ispitivala o svojim dvojbama kroz koje prolazi u trudnoći. Najveću nevjericu i smijeh publike u studiju izazvalo je Albino pitanje može li trudnica, samo nekoliko tjedana prije termina porođaja, naštetiti djetetu ako ima spolne odnose s partnerom.

Osamdesetogodišnja terapeutkinja uvjerila ju je da djetetu ne može biti ništa te da bračne dužnosti može imati sve do trenutka kad beba odluči izaći na svijet...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije