Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trudna i nabujala

Jessica Alba ljubomorna na vitku liniju Gisele Bundchen

jessica alba
pixsell
12.07.2011.
u 18:11

Ne vjerujem da ću ikad vratiti liniju koju sam imala prije prve trudnoće. Svaku ženu trudnoća promijeni, osim Gisele naravno, našalila se Jessica Alba koja će uskoro roditi drugo dijete.

Glumica Jessica Alba uskoro će roditi drugo dijete, a poroda se, kaže, uopće ne boji i vrlo dobro zna što je očekuje. Ono što je malo više opterećuje je višak kilograma koji je dobila tijekom trudnoće i kojeg će se, kako kaže, teško riješiti.

– Nisam uspjela skinuti kilograme koje sam dobila u trudnoći s Honor, ne znam kako ću sad kad rodim drugo dijete. Svaka se žena mijenja nakon poroda, odjeća joj drukčije stoji, sve je na njenom tijelu drukčije. Izuzetak je naravno Gisele! – našalila se Alba. Iako su je mediji nekoliko puta prozvali seks-simbolom i jednom od najljepših žena na svijetu, 30-godišnja glumica tim se titulama uvijek odupirala.

– Svoju seksualnost prihvatila sam tek nakon rođenja kćeri. Shvatila sam da nema razloga skrivati ono što ti je priroda dala – zaključila je Alba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije